This site BlogThe requested Blog doesn't exist any more!

Category: "Nederlands"

Cut the crap

July 29th, 2019
Ben je al eens eerder bij een medium geweest? Uh ja, ik heb les gehad van Paul Jacobs en zo regelmatig eens een week gedaan op het Arthur Findlay College in Stansted. Okay, slik. Dat is natuurlijk wel the place to be, waar mediums maximums worden. En… more »

Gelijke rechten voor bikkels

July 15th, 2019
Grappig, regelmatig post ik columns over mediumschap in mijn FB-vriendengroep die best groot is. Naar mijn maatstaven dan hè; ik vind het nogal wat als je kunt zeggen dat je bijna 538 vrienden hebt. Je kunt er een radiostation mee beginnen. Veel van die… more »

Het eiland Pampus

June 24th, 2019
Afgelopen zondag had ik de tweede bijeenkomst bij Uitvaartzorg Drimmelen. Contacten leggen voor nabestaanden, hoe mooi is dat!? In de zinderende hitte gingen we van start op een prachtige locatie in de natuur. Ik mocht een zestal mensen door laten… more »

Commercial Break

June 10th, 2019
Raar woord eigenlijk: huiskameravond. In het Engels noemen ze het een mediamystic party, maar daarmee wordt ook niet meteen duidelijk wat er tijdens zo’n bijeenkomst gebeurt. Het gaat om een bijeenkomst bij iemand op locatie en vaak is dat thuis. In een… more »

Professor Speurneus

June 6th, 2019
Soms zijn mensen gewoon nieuwsgierig en willen ze het wel eens meemaken, zo’n consult bij een medium. Maar de meesten komen gericht, zitten met een probleem of hebben een vraag aan iemand die overleden is. Mijn cliënt had een probleem; hij is jong,… more »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

Table './dekrachtva_blog/evo_hitlog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed(Errno=144)

Your query: Record the hit

INSERT INTO evo_hitlog ( hit_datetime, hit_uri, hit_disp, hit_ctrl, hit_action, hit_type, hit_referer_type, hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_keyphrase_keyp_ID, hit_keyphrase, hit_serprank, hit_coll_ID, hit_remote_addr, hit_agent_type, hit_agent_ID, hit_response_code, hit_sess_ID )
VALUES ( FROM_UNIXTIME( 1566809322 ), '/index.php/nederlands/', 'posts', NULL, NULL, 'standard', 'direct', '', NULL, NULL, NULL, NULL, '1', '34.236.38.146', 'unknown', NULL, '200', '63176' )