This site BlogThe requested Blog doesn't exist any more!

Category: "Nederlands"

De theoloog die eerlijk was

October 15th, 2019
Wat doe je als er iemand naar je toekomt met de mededeling dat hij niet gelooft in het leven na de dood? Waarom ga je dan naar een medium, was mijn vraag als beginnend en nog lang niet volleerd exemplaar? Nou – antwoordde Theo – die flauwekul is niets… more »

De bedoeling

September 25th, 2019
Wat is nou eigenlijk de bedoeling? Ik vraag het me zo vaak af en je herkent het vast wel. Soms twijfel ik of ik privéconsulten moet geven of juist niet. De één zegt dat je een kei bent en bij de ander komt er gewoon niets. Want ook dat komt weleens… more »

Thema’s en fases

August 26th, 2019
Mediumschap is één grote leerweg. Nooit ben je klaar en altijd kan het beter. Maar Spirit World helpt daarbij met terugkerende thema’s zodat ik dingen leer herkennen. Geld is zo’n thema of jeugd bijvoorbeeld. Een periode lang ontving ik mensen die te… more »

Cut the crap

July 29th, 2019
Ben je al eens eerder bij een medium geweest? Uh ja, ik heb les gehad van Paul Jacobs en zo regelmatig eens een week gedaan op het Arthur Findlay College in Stansted. Okay, slik. Dat is natuurlijk wel the place to be, waar mediums maximums worden. En… more »

Gelijke rechten voor bikkels

July 15th, 2019
Grappig, regelmatig post ik columns over mediumschap in mijn FB-vriendengroep die best groot is. Naar mijn maatstaven dan hè; ik vind het nogal wat als je kunt zeggen dat je bijna 538 vrienden hebt. Je kunt er een radiostation mee beginnen. Veel van die… more »